Eind 2008 had ik het besluit genomen om in 2009 een fietstocht naar Polen te maken. Alleen al de voorbereidingen zijn een hele klus, maar ook best wel heel leuk om te doen. Ik ben begonnen met een zoektocht op internet naar "fietstocht naar Polen". Daardoor kwam ik terecht op de site van Jan-Paul van der Meij, zelf ook een fervent fietser. Hij verwees me naar diverse andere sites, waar ik verschillende fietsroutes naar Polen heb kunnen bekijken. Ook ben ik in contact gekomen met de de Duitse ADFC(Allgemeiner Deutscher Fahrrad-Club). Toen besloot ik begin februari van dit jaar contact op te nemen met het programma van Paul de Leeuw: Mooi!weer de Leeuw. Dus stuurde ik een mailtje naar de redactie. Na ongeveer een maand(07-03-'09) werd ik gebeld door de redactie, om wat meer informatie over mijn fietstocht. En er werd ook verteld dat ook het geen garantie was dat mijn verzoek in aanmerking zou komen. Dus wachten we maar af. Maar ik vind het al heel wat dat er al een beetje aandacht aan besteed is.

strato (19K)

Eerste winnaar ideeŽnwedstrijd bekend In maart 2009 maakten onze nieuwsbrieflezers kans op een gloednieuw MultiWeb Plus-pakket met hierin het STRATO Mediacenter voor fotoís, videoís en muziek, vijf blogs, drie eigen domeinnamen, de handige STRATO Sitebuilder en nog veel meer. Om mee te dingen naar deze prijs, vroegen we onze lezers naar hun leukste idee over wat zij met het MultiWeb Plus-pakket zouden doen. Het was een hele klus om uit alle inzendingen de leukste ideeŽn te kiezen. De winnaars stellen we in april, mei en juni 2009 aan je voor. Hier is de eerste winnaar:
Jan gaat op 69-jarige leeftijd een fietstocht maken naar Polen. Hij fietst via Duitsland heen en via Noord-Duitsland weer terug naar Heeze in Noord-Brabant. Op zijn fiets heeft hij een minicamcorder gemonteerd om onderweg korte filmimpressies op te nemen. Met het MultiWeb Plus-pakket wil hij graag iedereen laten deelnemen aan zijn reis. We kijken er al naar uit en wensen Jan veel succes.

volgende pagina>>